BorsaAnaliz.net

Türkiye'nin Borsa Analiz Sitesi

Ekonomi

17 Ağustos 2020 On Numara Sonuçları – İşte kazandıran numaralar – Bilet sorgula

Şans oyunlarının yeni döneminde On Numara’nun çekilişi 17 Ağustos 2020 yani bugün gerçekleşecek. Bir önceki çekilişte devreden ikramiye hayalleri olan insanları bugün için daha da umutlandırdı. Zengin olma hayali ile On Numara çekiliş sonucunu bekleyenler 17 Ağustos On Numara çekiliş sonuçları saat kaçta açıklanacak? sorusuna yanıt arıyor. Rakamlar açıklandı. 17 Ağustos On Numara çekiliş sonuçları sorgulama ekranına bu başlıktan ulaşabilirsiniz. Haberde On Numara bilet sorgulama işlemini yapabileceğiniz gibi 17 Ağustos On Numara sonuçlarında kazandıran rakamları da bulabilirsiniz.

17 Ağustos On Numara Çekiliş Sonuçları
Zengin olma hayali kuran birçok insan On Numara çekilişini merak ediyor. 17 Ağustos 2020 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı. İşte kazanan rakamlar: 2-4-5-12-20-22-23-25-26-27-28-29-46-51-56-57-58-59-60-65-67-71

5f3ac2d1c8c37312f090356c

On Numara sonuçları bilet sorgulama ekranı

On Numara oynayan herkes bilet numarasını yazıp internet ortamından sonuçları kontrol edebilmektedir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bilet numaranızı yazıp sonucu öğrenebilirsiniz.

On Numara Çekilişi saat kaçta?

Merakla beklenen On Numara çekilişi 17 Ağustos Çarşamba (bu akşam) saat 20:00’de yapılacak. Çekiliş Milli Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. On Numara çekilişine dair tüm detaylar burada olacak.

On Numara oynamanın kuralları neler?
1 ile 80 numara arasından 22 numara çekilip, bu 22 numara arasından 10 adet numaranın bilinmesine dayanan bir oyun olan On Numara’da 10 numara bilenler, 9 numara bilenler, 8 numara bilenler, 7 numara bilenler, 6 numara bilenler ve hiç bilmeyenler farklı miktarlarda ikramiye kazanıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler, kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de On Numara oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği On Numara’da her kolonun fiyatı ise 2 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/on-numara/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

İlginizi Çekebilir;  Yeni BİM aktüel kataloğu! 8 Eylül 2020 Salı BİM aktüel ürünler belli oldu

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

 

Bir yanıt yazın