BorsaAnaliz.net

Türkiye'nin Borsa Analiz Sitesi

Ekonomi

26 Ağustos Sayısal Loto Sonuçları – 26 Ağustos 2020 Çılgın Sayısal Loto bilet sorgula

Şans oyunlarının yeni döneminde Çılgın Sayısal Loto’nun çekilişi 26 Ağustos 2020 yani bugün gerçekleşecek. Bir önceki çekilişte devreden ikramiye hayalleri olan insanları bugün için daha da umutlandırdı. Zengin olma hayali ile Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonucunu bekleyenler 26 Ağustos Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat kaçta açıklanacak? sorusuna yanıt arıyor. Rakamlar açıklandı. 26 Ağustos Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranına bu başlıktan ulaşabilirsiniz. Haberde Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama işlemini yapabileceğiniz gibi 26 Ağustos Çılgın Sayısal Loto sonuçlarında kazandıran rakamları da bulabilirsiniz.

26 Ağustos Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları
Zengin olma hayali kuran birçok insan Çılgın Sayısal Loto çekilişini merak ediyor. 26 Ağustos 2020 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı. İşte kazandıran rakamlar: 67-58-59-27-38-13 Joker 45
5f46b81ad265a21b183fb925

Çılgın Sayısal Loto sonuçları bilet sorgulama ekranı

Çılgın Sayısal Loto oynayan herkes bilet numarasını yazıp internet ortamından sonuçları kontrol edebilmektedir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bilet numaranızı yazıp sonucu öğrenebilirsiniz.

Çılgın Sayısal Loto Çekilişi saat kaçta?

Merakla beklenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi 26 Ağustos Çarşamba (bu akşam) saat 21:30’da yapılacak. Çekiliş Milli Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Çılgın Sayısal Loto çekilişine dair tüm detaylar burada olacak.

Çılgın Sayısal Loto oynamanın kuralları neler?
1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmaya dayalı bir oyun olan Çılgın Sayısal Loto’da en az 2, en fazla ise 6 adet sayıyı bilenler farklı miktarlarda ikramiye kazanıyor. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekiliyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Çılgın Sayısal Loto’da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

İlginizi Çekebilir;  Gram altın 498 lirayı aştı, çeyrek altın ne kadar? Son dakika altın fiyatları 27 Ekim 2020

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

 

Bir yanıt yazın