BorsaAnaliz.net

Türkiye'nin Borsa Analiz Sitesi

Ekonomi

31 Ağustos 2020 On Numara Sonuçları – İşte kazandıran numaralar – Bilet sorgula

Şans oyunlarının yeni döneminde On Numara’nın çekilişi 31 Ağustos 2020 yani bugün gerçekleşecek. Bir önceki çekilişte bir kişiye büyük ikramiye kazandırmıştı, On Numara şans oyunu hayalleri olan insanları bugün için daha da umutlandırdı. Zengin olma hayali ile On Numara çekiliş sonucunu bekleyenler 31 Ağustos On Numara çekiliş sonuçları saat kaçta açıklanacak? sorusuna yanıt arıyor. Rakamlar açıklandı. 31 Ağustos On Numara çekiliş sonuçları sorgulama ekranına bu başlıktan ulaşabilirsiniz. Haberde On Numara bilet sorgulama işlemini yapabileceğiniz gibi 31 Ağustos On Numara sonuçlarında kazandıran rakamları da bulabilirsiniz.

31 Ağustos On Numara Çekiliş Sonuçları
Zengin olma hayali kuran birçok insan On Numara çekilişini merak ediyor. 31 Ağustos 2020 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı.
İşte kazandıran rakamlar: 2-4-8-10-13-15-19-24-27-29-34-40-44-45-46-48-51-53-62-75-76-80

 5f4d40122af1071b80449c4a

On Numara sonuçları bilet sorgulama ekranı

On Numara oynayan herkes bilet numarasını yazıp internet ortamından sonuçları kontrol edebilmektedir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bilet numaranızı yazıp sonucu öğrenebilirsiniz.

On Numara Çekilişi saat kaçta?

Merakla beklenen On Numara çekilişi 31 Ağustos Pazartesi (bu akşam) saat 20:00’de yapıldı. Çekiliş Milli Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. On Numara çekilişine dair tüm detaylar burada olacak.

On Numara oynamanın kuralları neler?
On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Sayısal Loto bilet sorgula! 22 Ağustos Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları! İşte kazandıran rakamlar

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

 

 

Bir yanıt yazın