BorsaAnaliz.net

Türkiye'nin Borsa Analiz Sitesi

Ekonomi

31 Ağustos Sayısal Loto sonuçları – Çılgın Sayısal loto bilet sorgula! İşte kazandıran numaralar

Şans oyunlarının yeni döneminde Çılgın Sayısal Loto’nun çekilişi 31 Ağustos 2020 yani bugün gerçekleşti. Bir önceki çekilişte büyük ikramiyeyi kazanan olmamıştı, Çılgın Sayısal Loto şans oyunu hayalleri olan insanları bugün için daha da umutlandırdı. Zengin olma hayali ile Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonucunu bekleyenler 31 Ağustos Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat kaçta açıklanacak? sorusuna yanıt arıyor. Rakamlar açıklandı. 31 Ağustos Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranına bu başlıktan ulaşabilirsiniz. Haberde Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama işlemini yapabileceğiniz gibi 31 Ağustos Çılgın Sayısal Loto sonuçlarında kazandıran rakamları da bulabilirsiniz.

31 Ağustos Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları
Zengin olma hayali kuran birçok insan Çılgın Sayısal Loto çekilişini merak ediyor. 31 Ağustos 2020 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı.
İşte kazandıran rakamlar: 30-35-11-2-15-53 Joker 67
5f4d4bb22af1071b80449c56

Çılgın Sayısal Loto sonuçları bilet sorgulama ekranı

Çılgın Sayısal Loto oynayan herkes bilet numarasını yazıp internet ortamından sonuçları kontrol edebilmektedir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bilet numaranızı yazıp sonucu öğrenebilirsiniz.

Çılgın Sayısal Loto Çekilişi saat kaçta?

Merakla beklenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi 31 Ağustos Pazar (bu akşam) saat 20:00’de yapıldı. Çekiliş Milli Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Çılgın Sayısal Loto çekilişine dair tüm detaylar burada olacak.

Çılgın Sayısal Loto oynamanın kuralları neler?

1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmak gerekiyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi doğrudan bayiye giderek ‘Sen Seç’ ile rastgele sayılar seçtirerek de oynayabiliyor. Çılgın Sayısal Loto’da her kolonun fiyatı 3 TL.

İlginizi Çekebilir;  Sayısal Loto sonuçları 19 Ağustos 2020: Milli Piyango Online Sayısal Loto sonucu

Çılgın Sayısal Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Çılgın Sayısal Loto’da en az 2, en fazla 6 bilen ikramiye kazanıyor.

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı; çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.
Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

 

Bir yanıt yazın