BorsaAnaliz.net

Türkiye'nin Borsa Analiz Sitesi

Ekonomi

2 Eylül Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti

2 Eylül’de yapılan Çılgın Sayısal Loto çekilişinde birçok insan hayallerini gerçekleştirmek için araştırma yapıyor. Yenilenen Çılgın Sayısal Loto bu akşam çekildi. Haftanın üç günü çekilişi gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto’da geri sayım başladı.  Çılgın Sayısal Loto çekilişi canlı yayında ekrana geldi. Sonuçlar millipiyangoonline adresinden duyurulacak. İşte Çılgın Sayısal Loto çekiliş detaylarıyla ilgili merak edilenler.

Çılgın Sayısal Loto’nun yeni çekilişi 2 Eylül Çarşamba saat 21:30’da gerçekleşti. Büyük ikramiye katlanarak devam ediyor. Çılgın Sayısal Loto’nun ikramiyesi 57 milyon TL’yi geçti. Sonuçlar birazdan Milli Piyango Online sitede olacak.

Çılgın Sayısal Loto 2 Eylül saat kaçta çekilecek?

Merakla beklenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi 2 Eylül Çarşamba (bu akşam) saat 21:30’da yapılacak. Çekiliş Milli Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Çılgın Sayısal Loto çekilişine dair tüm detaylar burada olacak.

Çılgın Sayısal Loto oynamanın kuralları neler?

Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle:

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL’dir. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/nasil-oynanir adresinden ulaşmak mümkün.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

İlginizi Çekebilir;  26 Ağustos 2020 Şans Topu Sonuçları – İşte kazandıran numaralar - Bilet sorgula

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

Bir yanıt yazın