BorsaAnaliz.net

Türkiye'nin Borsa Analiz Sitesi

Kripto Para

PayPal ve Paxos Ortağı, Bitcoin ve Kriptoyu 346 Milyon Kullanıcıya Getirecek

Hızlı yaklaşım:

PayPal’ın ABD müşterileri artık Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini satın alabilir, satabilir ve tutabilir PayPal’ın 346 Milyon global müşterisi yakında erişime sahip olacak benzer hizmetlere Geçiş, Paxos ile ortaklık yoluyla mümkün oldu İkinci şirket, PayPal’ın kripto para birimi hizmetini güçlendirecek platformu oluşturdu Mike Novogratz Galaxy Digital, Paypal haberlerini ‘kriptoda yılın en büyüğü’ olarak nitelendirdi

PayPal sonunda dijital varlık sektörüne girme planlarını açıkladı. Bugün erken saatlerde PayPal ekibi, ABD kullanıcılarının artık PayPal’ın kripto para birimi hizmetini kullanarak Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini satın alabileceğini, satabileceğini ve tutabileceğini duyurdu. Haber ilk olarak Reuters aracılığıyla internete çıktı ve PayPal müşterilerinin 2021’de PayPal ağını kullanarak 26 milyon tüccarda alışveriş yapmak için kripto para kullanabileceklerini açıkladı.

PayPal’ın Kripto Hizmeti İlk Başlayacak ABD, ardından Dünyanın Geri Kalanı

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Paypal kullanıcıları artık Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC) satın alabilir, tutabilir ve satabilir .

Ek olarak, kripto hizmetleri yakında PayPal’ın tüm dünyaya yayılmış 346 milyondan fazla aktif hesabına sunulacak. Böyle bir hareket, başka hiçbir ödeme hizmeti sağlayıcısının başaramadığı bir ölçekte kripto benimsemesini daha da artıracak.

İlginizi Çekebilir;  Kârdaki Bitcoin Adresleri, BTC'nin 12.000 $ 'ı Geri Almasıyla 30.4M'lik yeni ATH'ye ulaştı

PayPal ve Paxos Ortağı Kriptoyu Milyonlara Getiriyor

PayPal’ın kripto para birimi sunmaya başlama hamlesi hizmetleri, Paxos ile yapılan ortaklığın bir sonucudur. İkinci şirket, PayPal’ın kripto hizmetine güç veren arka uç platformunu oluşturdu. Paxos CEO’su ve Kurucu Ortağı, yeni PayPal kripto hizmetinin önemini şu şekilde açıkladı.

PayPal’ın kripto para birimi hizmetini destekleyen platformu oluşturduğumuz için son derece gurur duyuyorum. PayPal, açık, dijital bir ekonomi oluşturma taahhüdümüzü paylaşıyor.

Paxos’u bu ölçekte projeler için benzersiz bir şekilde hazırlayarak, özellikle kurumların açık bir finansal sisteme erişmeleri için altyapı çözümleri oluşturuyoruz.

Bizi diğerlerinden ayıran şeyin anahtar teslimi, kurumsal düzeyde teknolojimiz ve düzenleyici lisanslama olduğuna inanıyoruz.

PayPal İlk Sanal Para Birimi Koşullu Lisansını Kazandı

Düzenleme açısından PayPal’a New York Eyaleti Finansal Hizmetler Bakanlığı’ndan alınan ilk sanal para birimi koşullu lisansı.

PayPal Crypto News Ne Kadar Büyük?

Daha önce belirtildiği gibi, ABD PayPal kullanıcıları artık satın alabilir, tutabilir ve Bitcoin ve diğer dijital varlıkları satabilirsiniz. Ayrıca PayPal’ın 346 milyonu aşan küresel kullanıcıları yakında benzer erişime ve 26 milyondan fazla küresel tüccar ile kripto para ile işlem yapabilme olanağına sahip olacak.

Bu gerçeklerle Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, PayPal haberini ‘kriptoda yılın en büyük haberi’ olarak nitelendirdi. Aşağıda, PayPal’ın kriptoya geçişinin önemini daha ayrıntılı açıklayan Bay Novogratz tweet’i var.

Bu PayPal haberi, kriptoda yılın en büyük haberi. Artık tüm bankalar kripto hizmetine girme yarışında olacak. Rubicon insanlarını aştık. Heyecanlı gün.