BorsaAnaliz.net

Türkiye'nin Borsa Analiz Sitesi

Kripto Para

TRX ve 5 TRON Tabanlı Tokenler Yakında Coinbase Gözetiminde Desteklenebilir

Hızlı alım:

Coinbase Custody, birden fazla dijital varlığı desteklemeyi araştırdığını duyurdu Listede TRX ve beş popüler TRON tabanlı jeton var Sonuncusu BitTorrent (BTT), Just (JST), Just Stablecoin (USDJ), WINK (WIN) ve Sun Token (SUN) içerir Coinbase Custody güvenilir bir kripto saklama kuruluşudur çekirdek müşterileri kurumsal yatırımcılar olduğu için Coinbase Custody desteği TRX’in Coinbase’de listelenmesi için kapıyı açabilir

Coinbase Custody ekibi, eklemeleri araştırdıklarını açıkladı. müşterilerine daha iyi hizmet verme planlarının bir parçası olarak birden fazla dijital varlık dünya çapında yayılmış durumda. Listedeki önemli dijital varlıklar arasında Tron (TRX) ve TRON ağında çalışan beş jeton bulunur. Sonuncusu BitTorrent (BTT), Just (JST), Just Stablecoin (USDJ), WINK (WIN) ve Sun Token (SUN) içerir.

Coinbase Custody tarafından keşfedilen dijital varlıkların tam listesi aşağıda bulunabilir. Coinbase Custody’deki ekip ayrıca, bireysel yargı alanlarına göre dijital varlıklarla ilgili farklı yasa ve yönetmelikler verildiğinde hepsinin küresel olarak mevcut olmayacağını açıklıyor.

Aave (AAVE), Amp (AMP), Ampleforth (AMPL), Ankr (ANKR), ArCoin (ArCoin), Audius (AUDS), Barnbridge (BOND), BitTorrent Token (BTT), Santrifüj (RAD), Konflux Ağı (CFX), Eğri (CRV), DFI.Money (YFII), Elrond Altın (EGLD), JUST (JST), SADECE Stablecoin (USDJ), Meta (MTA), MovieBloc (MBL), mStable (MUSD), Neo (NEO), Nervos (CKB), Nexus Mutual (NXM), NKN (NKN ), NuCypher (NU), Ontology (ONT), Paxos Gold (PAXG), Paxos Standardı (PAX), Rezerv (RSV), Rezerv Hakları (RSR), İstek Ağı (REQ), Skale (SKL), SUN Token (SUN ), tBTC (TBTC), Terra (LUNA), The Graph (GRT), Tron (TRX), VeChain (VET), WING (WING), WINK (WIN), Wrapped Bitcoin (WBTC)

İlginizi Çekebilir;  Bitcoin (BTC) 38.000 $ Geri Alabilir ve Sonra Yavaşlayabilir - Rapor

Coinbase Custody’nin Asya-Pasifik Bölgesine Odaklanması

Coinbase Custody şu anda Asya-Pasifik bölgesindeki kullanıcı tabanını genişletmenin yollarını araştırıyor Aşağıdaki açıklamada açıklandığı gibi.

Önümüzdeki aylarda, daha fazla varlığı desteklemeyi ve Coinbase Gözaltını göstermeye devam edecek yeni özellikler sunmayı planlıyoruz. kurumların kripto varlıklarını depolamaları için en güvenilir ve yenilikçi yerlerden biridir.

Kripto ekonomisini büyütmenin bir parçası olan Coinbase Custody de yollar araştıracak Asya-Pasifik bölgesinde daha fazla kurumsal müşteriye hizmet vermek. Son olarak Coinbase Custody, FTX (FTT) ve Serum (SRM) için destek ekledi.

Coinbase Custody Desteği Coinbase’de Listelenen Tron (TRX) için Kapıyı Açabilir

Coinbase şirketinin Coinbase Saklama kolu, büyük kripto varlıklarına sahip kişiler ve kurumlar için dijital varlıkları güvenli bir şekilde depolamaya yöneliktir. Coinbase Custody, perakende tüccarların çok aşina olduğu ticaret platformundan ayrıdır. Coinbase Custody’de desteklenen bir dijital varlık, genellikle Coinbase ticaret platformunda otomatik listeleme anlamına gelmez, ancak ona bir ağ geçidi olabilir.

Bu durumda, bir listeleme olduğu sonucuna varmak güvenli olacaktır. Coinbase’de Tron (TRX), BitTorrent (BTT), Just (JST), Just Stablecoin (USDJ), WINK (WIN) ve Sun Token (SUN), borsadaki takımın kendilerine göre davranılmayacağından emin olduktan sonra Coinbase’de mümkün olabilir. ABD’deki menkul kıymetler.