BorsaAnaliz.net

Türkiye'nin Borsa Analiz Sitesi

Kripto Para

Kurumsal Yatırımcılar Nedeniyle Bitcoin’in 30.000 – 32.000 $ Seviyesi Tutmalıdır

Hızlı bakış:

CryptoQuant CEO’su

, çoğu kurumsal yatırımcı Bitcoin’i bu seviyelerde satın aldığı için 30.000 – 32.000 $ arasında tutması gerektiğini tahmin ediyor BTC bu fiyat alanı civarındayken 2 Ocak Coinbase’den çıkış Ancak, analizinin ‘spekülatif bir tahmin’ olduğuna dikkat çekiyor Bitcoin’in son çöküşü büyük olasılıkla Coinbase’in düşmesiyle hızlandı

CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju, Bitcoin’in 30.000 – 32.000 $ fiyat alanı civarında sağlam destek bulduğuna işaret eden analizini paylaştı. Bay Ju’ya göre, bu fiyat alanı, çoğu kurumsal yatırımcının Bitcoin alımlarını gerçekleştirdiği yer olarak kalmalı.

2 Ocak’ta BTC ortalıkta iken çok fazla Bitcoin’in Coinbase’den ayrıldığına dikkat çekiyor. yukarıda belirtilen fiyat alanı. Dolayısıyla bu tarihteki Bitcoin alımları büyük olasılıkla bu fiyat alanını savunacak söz konusu kurumsal yatırımcılar tarafından yapılmıştır.

Mr. Ju’s analizini aşağıdaki açıklama ve 2 Ocak’ta Coinbase’den Bitcoin çıkışını gösteren eşlik eden grafik aracılığıyla paylaştı.

30-32k seviyesinde BTC satın alan birçok kurumsal yatırımcı var. 2 Ocak’taki Coinbase çıkışı üç yılın en yüksek seviyesindeydi. Spekülatif tahmin, ancak bu adamlar bu boğa koşusunun arkasında iseler, 30 bin seviyesini koruyacaklar. Bir düşüşümüz olsa bile, 28k’nin altına düşmez.

Bitcoin'in 30.000 $ - 32.000 $ Seviyesi Kurumsal Yatırımcılar Nedeniyle Tutulmalıdır 17

Coinbase Downing Down

buy augmentin online

, 41.000 $ ‘dan Düşüşü Hızlandırdı

Bitcoin, deneyimli Bitcoin ve Crypto analisti Willy Woo’nun son fiyat düşüşü ile ilgili olarak, Dipin büyük olasılıkla teknik zorluklar yaşayan Coinbase tarafından hızlandırıldığını varsaydı. Bay Woo’ya göre Coinbase, çöplük meydana gelirken alımları kaydetmiyordu. Bu daha sonra Bitcoin değerinin platformda 350 $ düşmesine neden olarak vadeli işlem platformlarının kullandığı Bitcoin endeksini etkiledi.

Tam açıklaması aşağıdaki gibiydi.

Spot piyasa satışı. Yaklaşık 38.000 $ başladı, ardından Coinbase kısmen başarısız oldu, alımları kaydetmedi ve fiyatının diğerlerinden 350 $ altına düşmesine neden oldu, bu da vadeli işlem borsalarının kaldıraç fonunu hesaplamak için kullandıkları endeks fiyatını düşürdü ve spekülatif piyasalarda aşağı yönlü hasarı mahvetti.

Tüccar tasfiyesinin yol açtığı aşırı kaldıraçlı piyasaların olduğu son 2 yıldaki önceki çökmelerden farklı olarak, bu durum spot piyasalarda başladı, ardından tek bir borsanın kısmen başarısız olmasıyla büyük ölçüde güçlendi, ancak iyiliği için kendini kapatmadı ekosistem.

İlginizi Çekebilir;  Kripto Para Borsası Binance, CoinMarketCap'i 400 Milyon Dolara Satın Alıyor