BorsaAnaliz.net

Türkiye'nin Borsa Analiz Sitesi

Ekonomi

Evde bakım maaşı yatan iller ağustos 2020 hangileri? 12 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller sorgula

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca evde bakım maaşı yatan iller en çok aratılan konulardan bir tanesi olarak yer almaktadır. Ağustos ayı ödemeleri için evde bakım parasından yararlanan vatandaşlar SMS ve E-Devlet üzerinden sorgulama yapmaktadır. Evinde ağır hasta, yaşlı ve engelli kişilere verilen bakım parasından yararlanmak isteyenlerin bazı şartlara sahip olması gerekiyor. Peki evde bakım maaşı yatan iller hangileri? 12 Ağustos 2020 evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı…

 

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ-12 AĞUSTOS 2020

Evinde ağır hasta, yaşlı ve engelli kişilere bakan vatandaşlar, evde bakım maaşı yatan iller konusunu araştırmaktadır. Ödenekten faydalanan vatandaşlar E-Devlet sistemi üzerinden evde bakım parasının hangi illerde yattığını öğrenebiliyor. Peki evde bakım maaşı yattı mı, yatan iler hangileri?

 

İşte yanıtı…

 

Karabük, Aksaray, Zonguldak, Konya, Manisa, Şanlıurfa, Kars, Erzurum, Tekirdağ, İstanbul, Tokat, Çanakkale, Denizli, Samsun, Adana, Bursa, İzmir, Muş, Antalya, Balıkesir, Giresun, Bolu, Muğla, Afyonkarahisar, Ordu, Uşak, Diyarbakır, Bilecik, Mersin, Hatay, Osmaniye, Sakarya, Kayseri, Bayburt, Trabzon.

 

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Evde bakım maaşı yattı mı? sorusuna yanıt bulmanın iki yolu bulunuyor. İster SMS isterseniz e Devlet sistemi üzerinden emekli maaşı sorgulaması yapabilirsiniz. Devlet dairelerinde yapılan pek çok işlemi online olarak gerçekleştirmemizi sağlayan e Devlet’in “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” sayfasından evde bakım aylığı sorgulanabiliyor. Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyor.

İlginizi Çekebilir;  20 Ağustos 2020 Süper Loto Sonuçları – İşte kazandıran numaralar - Bilet sorgula

 

Maaşlarınızı Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atmaları gerekiyor. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.Ziraat bankası SMS kodu ile her ay bakiyenizi takip edebilirsiniz. 

Bir yanıt yazın