BorsaAnaliz.net

Türkiye'nin Borsa Analiz Sitesi

Kulis

Hiçbir engele takılmadan yükselen hisse: Tukas

– KULİS HABER

Tukaş Gıda Sanayi’nde (TUKAS) son aylarda olağandışı fiyat ve miktar hareketleri yaşanıyor. Hiçbir engele takılmayan hisse 2,5 ayda yüzde 300 prim yaparak 4 liradan 12 liraya kadar soluksuz yükseldi. Bu yükselişle birlikte şirketin piyasa değeri 3 milyarı geçti. Piyasadaki fiyatı rekor seviyeye ulaşan şirketin ödenmiş sermayesi 272 milyon 65 bin lira, özsermayesi ise 265 milyon 749 bin lira.

Yani özsermayesi ödenmiş sermayesinin altında; şirketin defter değeri ise 97 kuruş. Buna karşın borsadaki fiyatı 12 lira!

CEM OKULLU – GALİP ÖZTÜRK İSMİ

Daha önce Galip Öztürk ile İş Finansal Kiralama hisselerinde hisse satışı için anlaştığı iddiası bugün bile hala borsa kulislerinde konuşulan Cem Okullu şirketin en büyük ortağı. Okullu, borsa çevrelerinde yakından tanınan bir isim.

ENGELLERE TAKILMAYAN HİSSE

Bu arada hissede son günlerde yapılan işlemlerin hiçbir tedbir ve engellemeye takılmaması fiyattaki yükseliş kadar dikkat çekici! İsmi çok sayıda manipülasyon olayına karışan ve son dönemde Tukaş ve grubun hisseleriyle anılan Serkan Korkmaz için “Acaba kimsenin keşfedemediği denetimlere takılmayan yeni bir formül mü geliştirdi?” diye yorumlar yapılıyor.

İlginizi Çekebilir;  Pegasus ile ilgili bomba iddialar

Bir yanıt yazın